fbpx

Kas ir PIB plakano jumtu membrāna?

28 maijs, 2024

Kas ir PIB plakano jumtu membrāna?

PIB jeb poliizobutilēns bezkrāsaina, bezgaršīga, netoksiska viskoza vai puscieta viela. To izmanto kā papildvielu citu vielu izgatavošanā, lai uzlabotu materiālu mehāniskās īpašības.
Kādas ir PIB membrānu priekšrocības?
Sakņu un sakneņu noturība pēc DIN EN 13967 standarta Kalpošanas laiks vismaz 50 gadu Augsta noturība pret perforāciju UV staru un ozona noturība Saderīgs ar bitumena materiāliem Nesatur plastifikatorus, halogēnus, hloru Lokanība zemā temperatūra līdz pat -80 C   Rhepanol jumta membrānas sistēma nodrošina maksimālu hidroizolācijas kvalitāti un ilgmūžību. Gudri pārdomāts produktu sortiments piedāvā risinājumus visām prasībām gan jaunbūvēm, gan renovācijas projektiem. Pret saknēm un sakneņiem izturīgā zaļo jumtu membrāna Rhepanol hg nodrošina drošu pamatu zaļajiem jumtiem. Jumta membrāna Rhepanol hfk ir vienkāršs risinājums kvalitatīvas hidroizolācijas pievienošanai plakaniem jumtiem. Tas ir savietojams ar visiem plakanajiem jumtiem – gan ar mehāniski nostiprinātiem, gan ar līmi savienotiem slāņu sistēmām, zaļajiem jumtiem, jumtiem ar grants balasta vai jebkuriem citiem jumtiem.    

Rhepanol hfk ir universāli pielietojama PIB premium jumta membrāna ar membrānas platumu XXL un karstā gaisa metināšanas iespēju.

Rhepanol hfk atvieglo plakano jumtu augstas kvalitātes blīvēšanu. Jumta seguma membrāna ir piemērota jebkuram plakanam jumtam – vienalga vai mehāniski nostiprinātām vai līmētām slāņu konstrukcijām, apzaļumotiem jumtiem, grants jumtiem vai citiem nolūkiem izmantotiem jumtiem.

Rhepanol hg piešķir zaļo jumtu sapņiem drošu pamatu. Sakņu un sakneņu izturīgajai jumta membrānai ir iestrādāta stikla armējums.

Rhepanol hg ir jumta hidroizolācija un sakņu aizsardzība vienā membrānā. To izmanto jumta virsmas kvalitatīvai realizācijai ar plašu vai intensīvu apzaļumošanu. Jumta seguma membrānas pretestība izriet no poliizobutilēna spēcīgajām īpašībām un diviem turpmākiem uzlabojumiem.