Plakanie jumti

Plakanie jumti

Augstas kvalitātes produkti plakanajiem jumtiem, balkoniem un terasēm. PVC membrānas no vadošā vācu ražotāja FDT.

Pareizas hidroizolācijas membrānas izvēle

Hidroizolācijas uzklāšana ir būtisks būvniecības pasākums, kas paredzēts, lai novērstu ūdens (un konstrukcijas) bojājumus ēkai vai objektam. Daudzi cilvēki mēdz aizmirst hidroizolācijas nozīmi un pieņem, ka tie ir nevajadzīgi izdevumi būvniecības laikā, tomēr, izvairoties no ūdens radītiem bojājumiem, tiks novērstas izmaksas par kārtējo apkopi un turpmākajiem labošanas darbiem. Hidroizolācijas membrānas var pielietot jebkurai konstrukcijai, kurai nepieciešama pienācīga aizsardzība, un ir svarīgi izvēlēties atbilstošu membrānu.

Kā minēts iepriekš, ar ūdeni saistītas problēmas veido vairāk nekā 80% ēku defektu. Nav šaubu, ka pareizi hidroizolācijas risinājumi ir nepieciešami jebkuras ēkas vai būves aizsardzībai. Katrai situācijai ir svarīgi izvēlēties pareizo hidroizolācijas membrānas veidu. Izšķiroša nozīme ir arī izvēlētā materiāla veida kvalitātei.

Bez daudzu gadu pieredzes hidroizolācijas nozarē burtiski nav iespējams zināt, kā katra hidroizolācijas membrāna darbosies konkrētā situācijā. Tāpēc ir ļoti svarīgi konsultēties ar ļoti pieredzējušiem hidroizolācijas speciālistiem, ideālā gadījumā jebkuru būvniecības vai sanācijas darbu plānošanas stadijā.

 

Sazinoties ar RoofTeh, jūs iegūsit pieredzi Latvijas hidroizolācijas nozarē, ar ko konsultēties. Mēs esam latviešu uzņēmums, kas piegādā FDT Rhenofol un FDT Rhepanol PVC lokšņu membrānas. Mēs uzņēmumā RoofTeh esam pārliecināti, ka šīs PVC hidroizolācijas membrānas apvienojumā ar mūsu pieredzi nodrošina labāko tirgū pieejamo hidroizolācijas risinājumu!

IEPĒRCIES INTERNETA VEIKALĀ

Iegādājies pvc membrānas un tās aksesuārus mūsu interneta veikalā online.roofteh.lv