GREENFOND 20 GARDEN Premium

GREENFOND 20 GARDEN Premium

Drenāžas paklājs

GREENFOND 20 Garden Premium aiztures un drenāžas slānis (HDPE) ar augstu ūdens akumulācijas un slodzes izturību ar 20 mm augstu profilu.

To izmanto sistēmu risinājumos intensīviem un ekstensīviem zaļajiem jumtiem.

Profilu novatoriskā forma un pareizi izvēlēts cietinātā polietilēna HDPE maisījums būtiski ietekmē izstrādājuma mehāniskās un fizikālās īpašības, pateicoties kurām iegūstam savā klasē virs vidējā noturības parametrus.

GREENFOND Garden 20 Premium ir arī novatorisks visa moduļa dizains. Pateicoties īpašajam reljefam tās malās, varam tās savienot savā starpā, kas atšķirībā no šobrīd pielietotajiem risinājumiem, kas likti izmantojot tā saukto “Joint” plāksni blakus plāksnei, iegūstam stabilu visa struktūras struktūru drenāžas slānis ar vienlaikus vieglu un ātru uzstādīšanas metodi darbuzņēmējam.

GREENFOND 20 Garden Premium profila virspusē ir papildus speciāls reljefs, kas nedaudz atslābina tiešo kontaktu ar GREENFOND TEX 100 drenāžas flīsu, kas nodrošina brīvu gaisa plūsmu starp atsevišķām sekcijām, bet stipra lietusgāžu gadījumos arī efektīvai darbībai liekā ūdens novadīšana.

Ekstrēma ūdens uzkrāšanās – apm. 12 litri / m2

Spiedes stiprība virs vidējā – 400 kN/m2

Izmēri: 2.05 x 1.05 m, 2.15 m2

Preces kods: 251204

Vai vēlaties redzēt paraugu? Lūdzu, aizpildiet veidlapu, lai saņemtu GREENFOND 20 GARDEN Premium paraugu.

IEGĀDĀTIES DRENĀŽAS

Drenāžas paklājus GREENFOND iespējams iegādāties mūsu interneta veikalā - online.roofteh.lv